Het verhaal van Quilla

QUILLA maakt de baby- of kinderkamer uniek met hippe en trendy, on-demand geprinte kinderkamer-producten. Daarbij kleuren wij altijd een beetje buiten de lijntjes. Bij QUILLA vind je alles wat je wil hebben voor de baby – van vloerkleedjes tot muurcirkels, sierkussentjes en schattige eye-catchers aan de wand.

De nieuwste trends

En wat is er nu leuker dan het inrichten van de baby- en of kinderkamer? Daarom kiezen wij zorgvuldig de materialen waardoor kleuren prachtig en helder uitkomen. We houden hierbij nauwlettend de huidige trends in de gaten qua kleur, vorm en smaak. En natuurlijk is elk product veilig voor baby en kind.  Wij volgen niet alleen trends, maar willen ze ook vooral zetten. Zo kleuren wij beetje buiten de lijntjes en maakt dat jouw baby- of kinderkamer uniek! Zo is Quilla altijd van nu, altijd van jou.

Het merk

QUILLA is de maangodin in Quechua, de taal van de Inca’s. Zij  is de vrouw van zonnegod Inti. Samen laten zij het licht schijnen op onze wereld. Mama QUILLA werd door de inca’s ook wel gezien als de moeder van de hemel en daardoor ontzettend belangrijk voor de inca’s. Er stond niet voor niets een standbeeld van Mama QUILLA in de zonnetempel. QUILLA inspireert ons bij het ontwerp van unieke baby- en kinderkamer producten. Zo brengt QUILLA licht in de kinderkamer, overdag maar vooral ook ‘s avonds wanneer de kleine op bed ligt. Want ons doel is dat jouw kleintje van zijn of haar kamer houdt tot de maan, en weer terug. Sweet dreams!

Nederlandse producten on demand

Het QUILLA productinnovatie lab en designstudio zorgen regelmatig voor nieuwe thema’s, ontwerpen en producten met eigen “signature”. Wij denken namelijk niet in half jaar collecties, maar verrassen je graag het hele jaar door.

Geen voorraad!?
Dat kan ook omdat wij bij QUILLA geen voorraad hanteren. Wij produceren namelijk elk product pas op het moment dat jij besteld. Dat betekent geen onnodige voorraadopslag en overvoorraad. Wel zo duurzaam en gewoon heel snel in huis. Daarbij kiezen wij voor 100% Nederlandse productie, kwalitatief en veilig voor jouw kleintje(s).